Direct contact? Bel 088 - 000 15 45

Nieuws

Overige nieuwsberichten

 • Trouwen zonder zorgen

  Trouwen zonder zorgen

  Je bruiloft is één van de mooiste dagen van je leven. Een dag om van te genieten, zonder je ergens druk om te maken. Vanuit deze gedachte kozen Rutger de Muelenaere en Cindy van der Molen voor Hoeve Sparrendam. ,,Het was een perfecte dag.”

  Lees meer
 • Trouwen in Italiaanse sferen

  Trouwen in Italiaanse sferen

  Het leek wel een Italiaanse bruiloft; de trouwerij van Marjon en Dennis uit Wijk bij Duurstede. Zij trouwden onlangs bij Hoeve Sparrendam.

  Lees meer
 • Best Wedding Deal

  Best Wedding Deal

  Hoeve Sparrendam introduceert een speciale Best Wedding Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een complete huwelijksdag voor slechts € 5.850,00!

  Lees meer
 • Arrangement voor een complete congres

  Arrangement voor een complete congres

  Hoeve Sparrendam introduceert een speciale Best Business Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor slechts € 49,50 per persoon!

  Lees meer
 • Huwelijk Mandy en Tatiana

  Huwelijk Mandy en Tatiana

  Mandy en Tatiana organiseerde hun huwelijksdag bij Hoeve Sparrendam; van ceremonie tot en met het knallende dansfeest. Familie en vrienden stonden het bruidspaar op te wachten. De ceremonie verliep heel ontspannen en met veel gevoel voor humor.

  Lees meer

CONTACT

Wilt u meer informatie of een offerte?
Bezoekadres
Hoeve Sparrendam
Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken
Postadres
Postbus 288
6710 BG Ede
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Hoeve Sparrendam is vanuit elke locatie in Nederland snel en goed bereikbaar. De hoeve ligt op enkele minuten rijden van de A1 en A28. Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.