Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

 

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Op dit moment ben je waarschijnlijk druk bezig met alle voorbereidingen. Om je alvast een handje te helpen hebben we de meeste hippe trouwtrends van dit moment voor je op een rijtje gezet.

Intiem trouwen
Een heerlijke ongedwongen sfeer vol liefde en emoties, met de mensen waar jij het meest om geeft. Veel bruidsparen kiezen tegenwoordig voor een intieme bruiloft. Niet te uitbundig en met slechts een select gezelschap. Een echte persoonlijke dag die vaak alleen wordt bijgewoond door familie en goede vrienden. Bij een intieme bruiloft is er veel ruimte voor écht contact, waardoor je samen met alle gasten intenser kan genieten.

Geen telefoons
Tegenwoordig zijn smartphones bijna niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Hoe fijn is het dan om de mooiste dag van jullie leven te vieren zonder dat iedereen de hele tijd op de mobiele telefoon zit? Gewoon even oog voor elkaar en leven in het moment! Bij een unplugged wedding beleven je gasten jullie dag nog intenser en verstoord niemand een bijzonder moment door een smartphone tevoorschijn te halen. En... Hoe gaaf is het om bruiloft foto’s te hebben zonder dat je allemaal telefoons ziet?

Trouwen in de natuur
Een bruiloft middenin de natuur is helemaal de trend. Je hoeft natuurlijk niet specifiek in een bos te trouwen om deze sfeer te creëren, dit kan ook door te kiezen voor een landelijk gelegen locatie. De vrijheid, rust en privacy zorgen voor een schitterend decor voor een intieme buitenbruiloft. 


Sharing dinner
Eén van de meest populaire trends op het gebied van bruiloft catering is een sharing dinner. Heerlijk gerechtjes die je samen kunt delen, zo kan je van ieder gerecht proeven. In een ontspannen sfeer worden er allerlei heerlijke gerechten op tafel gezet. Zo kan iedereen kan in alle rust genieten van heerlijke lekkernijen, in een ongedwongen sfeer. Dit gecombineerd met de beste wijnen zorgt voor de perfecte setting voor een heerlijk diner.

Stijlvol sexy & elegant klassiek
Als het gaat om trouwjurken is ‘stijlvol sexy’ de trend. Op de catwalk zag je dit jaar veel jurken met bijvoorbeeld een cape, slank gesneden rok, een laser cut jurk of romantische lintjes en strikjes. Voor de mannen is klassiek het devies, maar dan wel met moderne, strakke belijning.

Combinatie van stijlen in aankleding
Veel verschillende stijlen op het gebied van decoratie zijn op dit moment top om te kiezen voor je bruiloft. Kun je niet kiezen? Geen probleem! Het combineren van verschillende stijlen is nog veel leuker. Ga bijvoorbeeld voor een botanisch thema met vintage elementen. Erg gaaf om te combineren en het geeft je bruiloft net dat extra’s om het helemaal af te maken. Tip: laat jullie eigen identiteit terugkomen op jullie bruiloft!

Hele dag op één locatie
Je ziet steeds meer dat bruiloften op één plek worden gevierd. Van ceremonie tot spetterend feest, niemand hoeft hierdoor te reizen naar verschillende locaties wat veel tijd én stress scheelt. Hoeve Sparrendam is een officiële trouwlocatie én de ideale plek om je complete bruiloft te vieren. Van het officiële ja-woord tot een spetterend trouwfeest! Daarbij maakt het niet uit of je kiest om de ceremonie buiten of binnen te vieren! Zo ontstaan er ook geen problemen als het opeens gaat regenen.

Zie jij zelf al trouwen in Hoeve Sparrendam? Vraag om advies of meld je aan voor het eerstvolgende open huis en kom de trouwlocatie zelf bekijken!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.