Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Buiten trouwen wordt steeds populairder! Veel bruidsparen geven de voorkeur aan een intieme buitenbruiloft in een landelijke omgeving. De natuurlijke achtergrond, rust en privacy zijn veelal redenen om te kiezen voor een bruiloft in de buitenlucht. Hoeve Sparrendam is zo'n trouwlocatie; de weilanden, landweggetjes en boomgaarden rondom de hoeve vormen een schitterend decor voor jullie grote dag.

Hebben jullie wel eens gedacht aan een romantische ceremonie in een gedecoreerd weiland? Geef elkaar het ja-woord midden in de natuur bij Hoeve Sparrendam. De authentieke boerderij is met haar landelijke ligging zeer geschikt voor jullie intieme buitenbruiloft. Op deze officiële trouwlocatie kunnen jullie je complete trouwdag vieren. Zo is er voor elk moment van de dag een unieke plek. Neem bijvoorbeeld het overdekte terras; perfect voor het aansnijden van jullie bruidstaart of een champagnetoast. En kies voor het officiële ja-woord bijvoorbeeld voor de authentieke burcht.Maar wat als het regent?
Iedereen hoopt vanzelfsprekend op prachtig weer, maar helaas pakt dat niet altijd zo uit. Mocht het weer tegenvallen, dan mag dat natuurlijk niet ten koste gaan van jullie bruiloft. Zorg daarom voor een goed back-up plan. Bij Hoeve Sparrendam zijn er in dat geval genoeg opties aanwezig. Buiten staat de stretchtent al klaar, zodat je ook buiten droog staat. De naastgelegen karakteristieke burcht leent zich perfect voor de huwelijksceremonie en binnen in de boerderij zorgen de houten gebinten, fraaie bar en oude haard voor veel sfeer, perfect voor een groot trouwfeest. 

Persoonlijke aankleding
Persoonlijke aankleding op locatie maakt jullie buitenbruiloft helemaal af. Laat je creativiteit de vrije loop en kies voor een thema, natuurlijk wel een thema dat bij jullie past! Ga bijvoorbeeld voor een botanisch thema met veel bloemen en natuurlijke materialen. Of hang subtiele verlichting op! Als in de avond de zon onder gaat en het feest van start gaat zet je de lichtjes aan, romantiek gegarandeerd.

Dineren in stijl
Wil je een ongedwongen diner waar iedereen in alle rust van kan genieten? En het liefst ook nog buiten? Ga dan voor een barbecue. Superleuk en het past helemaal in de setting van een buitenbruiloft. Willen jullie liever iets anders dan een barbecue dan is dat natuurlijk ook mogelijk, wij denken graag met jullie mee.

Enthousiast geworden en zien jullie jezelf al trouwen in Hoeve Sparrendam? Kom dan eerst nog even een kijkje nemen tijdens de eerstvolgende open dag! Weet je tenminste zeker dat dit jullie droomlocatie is. 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.