Direct contact? Bel 088 - 000 15 45

Uw zakelijke bijeenkomst in alle rust

bij Hoeve Sparrendam
Zakelijke bijeenkomst in de natuur

Rust en ruimte voor uw vergadering, teamdag, netwerksessie of bedrijfsfeest. Dat vindt u bij Hoeve Sparrendam. Deze authentieke, monumentale hoeve met een sfeervol landelijk interieur ligt centraal in Nederland, maar ver weg van alle drukte. Tussen de weilanden en boomgaarden heeft u alle focus op uw zakelijke bijeenkomst.

Voor kleine en grote gezelschappen

Hoeve Sparrendam is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. De locatie is naar wens op te delen in kleinere ruimtes. Handig als u meerdere programmaonderdelen tegelijkertijd wilt laten plaatsvinden. Ook kunt u gebruik maken van de naastgelegen karakteristieke burcht. Deze gewelfde ruimte met gotische vensterramen en een historische uitstraling leent zich perfect voor workshops of presentaties.

Veel buitenmogelijkheden

Een ontspannen netwerkborrel op het terras. Een informele barbecue of een outdoor diner tussen de fruitbomen. Teambuildingsactiviteiten in de landelijke omgeving. Hoeve Sparrendam biedt ook tal van outdoor mogelijkheden.

''Super tevreden, denken mee in offerte. Gastheer/manager was super betrokken. Mooie locatie, authentiek, vriendelijk personeel, voldoende parkeergelegenheid. Echt niets op aan te merken!!'' Createment - Tammy
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Hoeve Sparrendam ligt dicht bij Amersfoort op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

Het team van Hoeve Sparrendam ontzorgt u graag met workshops, activiteiten, technische faciliteiten en hoogwaardige horeca.

IMG_5392.jpgIMG_5412.jpgfarm-gate-1591383_1920.jpgIMG_5265.jpgIMG_5332.jpgIMG_0540_bewerkt.jpgIMG_5313.jpgIMG_5356.jpgIMG_5367.jpgIMG_5383.jpgappeloogst.jpgIMG_5317.jpg

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.