Direct contact? Bel 088 - 000 15 45

Uw zakelijke bijeenkomst
in alle rust

Zakelijke bijeenkomst in alle rust

Rust en ruimte voor uw vergadering, teamdag, netwerksessie of bedrijfsfeest. Dat vindt u bij Hoeve Sparrendam. Deze authentieke, monumentale hoeve met een sfeervol landelijk interieur ligt centraal in Nederland, maar ver weg van alle drukte. Tussen de weilanden en boomgaarden heeft u alle focus op uw zakelijke bijeenkomst.

Voor kleine en grote gezelschappen

Hoeve Sparrendam is geschikt voor gezelschappen tot 350 personen. De locatie is naar wens op te delen in kleinere ruimtes. Handig als u meerdere programmaonderdelen tegelijkertijd wilt laten plaatsvinden. Ook kunt u gebruik maken van de naastgelegen karakteristieke burcht. Deze gewelfde ruimte met gotische vensterramen en een historische uitstraling leent zich perfect voor workshops of presentaties.

Veel buitenmogelijkheden

Een ontspannen netwerkborrel op het terras. Een informele barbecue of een outdoor diner tussen de fruitbomen. Teambuildingsactiviteiten in de landelijke omgeving. Hoeve Sparrendam biedt ook tal van outdoor mogelijkheden.

''Super tevreden, denken mee in offerte. Gastheer/manager was super betrokken. Mooie locatie, authentiek, vriendelijk personeel, voldoende parkeergelegenheid. Echt niets op aan te merken!!'' Createment - Tammy
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Hoeve Sparrendam ligt dicht bij Amersfoort op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Het team van Hoeve Sparrendam ontzorgt u graag met workshops, activiteiten, technische faciliteiten en hoogwaardige horeca.

IMG_5392.jpgIMG_5412.jpgfarm-gate-1591383_1920.jpgIMG_5265.jpgIMG_5332.jpgIMG_0540_bewerkt.jpgIMG_5313.jpgIMG_5356.jpgIMG_5367.jpgIMG_5383.jpgappeloogst.jpgIMG_5317.jpg

CONTACT

Wilt u meer informatie of een offerte?
Bezoekadres
Hoeve Sparrendam
Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken
Postadres
Postbus 288
6710 BG Ede
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Hoeve Sparrendam is vanuit elke locatie in Nederland snel en goed bereikbaar. De hoeve ligt op enkele minuten rijden van de A1 en A28. Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.