Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Een zakelijke bijeenkomst in alle rust

bij Hoeve Sparrendam
Zakelijke bijeenkomst in de natuur

Rust en ruimte voor jouw vergadering, teamdag, netwerksessie of bedrijfsfeest. Dat vind je bij Hoeve Sparrendam. Deze authentieke, monumentale hoeve met een sfeervol landelijk interieur ligt centraal in Nederland, maar ver weg van alle drukte. Tussen de weilanden en boomgaarden vind je alle focus voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Voor kleine en grote gezelschappen

Hoeve Sparrendam is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen. De locatie heeft verschillende subruimtes waar gebruik van gemaakt kan worden. Handig als je meerdere programmaonderdelen tegelijkertijd wilt laten plaatsvinden. Ook kan je gebruik maken van de naastgelegen karakteristieke burcht. Deze gewelfde ruimte met gotische vensterramen en een historische uitstraling leent zich perfect voor workshops of presentaties.

Veel buitenmogelijkheden

Een ontspannen netwerkborrel op het terras. Een informele barbecue of een outdoor diner tussen de fruitbomen. Teambuildingsactiviteiten in de landelijke omgeving. Hoeve Sparrendam biedt ook tal van outdoor mogelijkheden.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Hoeve Sparrendam ligt dicht bij Amersfoort op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

Het team van Hoeve Sparrendam ontzorgt je graag met workshops, activiteiten, technische faciliteiten en hoogwaardige horeca.

IMG_5392.jpgIMG_5412.jpgfarm-gate-1591383_1920.jpgIMG_5265.jpgIMG_5332.jpgIMG_0540_bewerkt.jpgIMG_5313.jpgIMG_5356.jpgIMG_5367.jpgIMG_5383.jpgappeloogst.jpgIMG_5317.jpg
''Super tevreden, denken mee in offerte. Gastheer/manager was super betrokken. Mooie locatie, authentiek, vriendelijk personeel, voldoende parkeergelegenheid. Echt niets op aan te merken!!'' Createment - Tammy

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.