Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Jullie hele huwelijksdag op één locatie

bij Hoeve Sparrendam

Net buiten Amersfoort vinden jullie een landelijke trouwlocatie in het hart van Nederland: Hoeve Sparrendam. Uitgestrekte weilanden, slingerende landweggetjes en boomgaarden vormen een romantisch decor voor jullie grote dag.

De monumentale hoeve is een officiële trouwlocatie, waardoor jullie de hele huwelijksdag door kunnen brengen op één locatie. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor rust bij jullie als bruidspaar en bij jullie gasten.

De Hoeve biedt een sfeervol decor voor jullie grote dag met de houten gebinten, fraaie bar en oude haard als natuurlijke sfeermakers. De naastgelegen karakteristieke burcht leent zich uitstekend voor de huwelijksceremonie. Deze authentieke ruimte beschikt over stenen bogen en vensterramen.

Buiten trouwen

Bij mooi weer is het mogelijk om buiten te trouwen in de boomgaard. Lekker met de voeten in het gras onder een sfeervolle tent, deze staat opgesteld van april tot en met oktober. Het terras, eventueel met de prachtige spantent, is dé perfecte plek voor het aansnijden van de bruidstaart, een toost of een ontspannen buitenreceptie. En terwijl de kinderen spelen op de grasvelden rond de hoeve, kunnen jullie genieten van een barbecue of outdoor diner tussen de fruitbomen. 

jullie grote dag zonder zorgen

Onze wedding planners denken graag mee over de invulling van jullie bruiloft. We staan op de dag zelf garant voor hoogwaardige horeca en gastvrije bediening. 

IMG_5412.jpgfarm-gate-1591383_1920.jpgIMG_5269.jpgIMG_5397.jpgIMG_5300.jpgIMG_5356.jpgIMG_5317.jpg
''We hebben een geweldige dag gehad en kijken met een super goed gevoel terug op de mooiste dag van ons leven tot nu toe!'' Marieke & Mark

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.