Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Zijn jullie graag buiten en houden jullie van de natuur? Of droom je van een festival-style bruiloft in de buitenlucht? Dan is een landelijke trouwlocatie een aanrader. Geef elkaar het jawoord bijvoorbeeld in een romantische boerderij of een monumentale hoeve! 

Veenderhoeve: romantische locatie met een moderne twist
Zo’n locatie waar liefde in de lucht hangt, is de Veenderhoeve. Deze hoeve werd in 1867 gebouwd, maar is recent volledig gerestaureerd. Daarbij zijn veel authentieke details bewaard gebleven, maar kreeg de locatie tegelijkertijd een eigentijdse look and feel. Zo heeft de grote zaal van de locatie tegenwoordig interieur met een Scandinavische vibe. Lekker licht en warm tegelijkertijd. Maar misschien wel de grootste kracht van deze locatie? Dat is de buitenruimte. Naast de hoeve vind je een groot terras met een stijlvolle stretchtent. Snijd er de taart aan, borrel of diner er met je daggasten en sluit de avond af met zicht op de sterren! Nice to know: op loopafstand van de locatie vind je een station. Deze landelijke locatie is dus ook nog eens perfect bereikbaar. 

Hoeve Sparrendam: jawoord in de boomgaard
Mag het van jou nog wel wat landelijker en ben je gek van locaties met een op en top historisch karakter? Dan móet je een keertje kijken bij Hoeve Sparrendam. Deze monumentale hoeve vind je in het buitengebied van Amersfoort, Hoevelaken. Je komt er aan over slingerende landweggetjes en door uitgestrekte weilanden. Wat een magische plek! Het wordt natuurlijk mooi weer tijdens jullie grote dag en dan trouw je op en top romantisch in de boomgaard. En terwijl ‘s avonds de zon de omgeving goud kleurt, geniet jij met vrienden en familie van een diner in de buitenlucht. Beter wordt het leven niet, toch? Sluit de avond af met een spetterend feest in de monumentale hoeve, waarbij je samen met vrienden de nacht in danst.

Verken deze landelijke locaties tijdens het Open Huis
We snappen dat je deze locaties nu snel met je eigen ogen wilt zien. Dat kan, want beide locatie organiseren regelmatig een Open Dagen speciaal voor aanstaande bruidsparen. Je kunt deze dag zelf rustig rondkijken op de locaties. Omdat de ceremonieopstelling al klaar staat, krijg je een perfect beeld van wat er mogelijk is op jullie grote dag. Natuurlijk kun je daar ook over sparren met een weddingadviseur. Benieuwd naar de eerstvolgende open dag? Check dan vooral even deveenderhoeve.nl en/of hoevesparrendam.nl.

Of stel direct online een offerte voor jouw bruiloft samen
Weet je al zeker dat je in één van deze locaties wilt trouwen? Way to go! Dan kun je op nextvenue.nl zelf online jouw bruiloft samenstellen. Je checkt er bijvoorbeeld wat je aan jouw gasten kunt serveren. Ook klik je moeiteloos een offerte voor jullie huwelijksdag bij elkaar.  Handig toch? Zo weet je precies waar je aan toe bent en is het nog makkelijker om jullie grote dag voor te bereiden.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.