Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Trouwen zonder zorgen


Je bruiloft is één van de mooiste dagen van je leven. Een dag om van te genieten, zonder je ergens druk om te maken. Vanuit deze gedachte kozen Rutger de Muelenaere en Cindy van der Molen voor Hoeve Sparrendam. ,,Het was een perfecte dag.”

Met familie en vrienden die verspreid over het hele land wonen, is het vinden van een trouwlocatie nog best een opgave. ,,Omdat sommige gasten bijna twee uur moesten reizen, zochten we een goed te bereizen locatie waar we alles onder één dak konden vieren”, vertelt Cindy hierover. ,,Dat kon in Hoeve Sparrendam.”

Na de huwelijksceremonie in de karakteristieke Burcht naast het hoofdgebouw, verplaatste het gezelschap zich naar het terras. Cindy: ,,Het fijne van Hoeve Sparrendam is dat je veel mogelijkheden hebt. Bijvoorbeeld het overdekte terras in geval van regen. Maar wij hadden enorm geluk met het weer en konden de taart buiten aansnijden. Ook later op de avond hebben we buiten gegeten. We hebben gekozen voor een barbecuebuffet, waar we veel complimenten over kregen. Lekker, gezellig en informeel. Ook werd er met een arrangement gewerkt, waardoor de kosten overzichtelijk zijn.”

Cindy en Rutger kozen bewust voor een select gezelschap van zestig gasten. ,,Het moest vooral een relaxte dag worden vonden we, en alles is ook perfect verlopen.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.