Direct contact? Bel 088 - 000 15 45

De voorjaarsbruiloft van Niek & Annelies

Niek en Annelies trouwden in het voorjaar. Het stel begon de dag met een fotoshoot in en rondom Hoeve Sparrendam onder andere bij de prachtig bloeiende bloesemboom in de tuin.

 

De ceremonie vond plaats in de burcht, het gebouw naast de Hoeve, waar Annelies een grande entree maakte. Na de ceremonie werd er een prachtige bruidstaart aangesneden in de Hoeve onder het genot van een feestelijk glas alcoholvrije Prosecco.

 

Vervolgens werden de groepsfoto's gemaakt en was er ruimte voor enkele stukjes van de daggasten. Om vijf uur schoven alle gasten aan tafel om te genieten van een heerlijk bourgondisch buffet wat werd afgesloten met Ben & Jerry ijs.

De prachtige dag werd afgesloten met een spetterende feestavond.

Op de vraag hoe zij terugkijken op hun dag antwoord Annelies: ''Uitstekend! De sfeer van de locatie, het lekkere eten. De goede bediening en contacten. Pluspunt is dat  je de trouwceremonie op de locatie kan doen.''

CONTACT

Wilt u meer informatie of een offerte?
Bezoekadres
Hoeve Sparrendam
Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken
Postadres
Postbus 288
6710 BG Ede
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Hoeve Sparrendam is vanuit elke locatie in Nederland snel en goed bereikbaar. De hoeve ligt op enkele minuten rijden van de A1 en A28. Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.