Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Liandon combineert inhoud én actie tijdens personeelsdag


De beste personeelsdagen? Die kennen een mix van inhoud, interactie, uitdaging, ontspanning en gezelligheid. Bij Liandon vonden ze onlangs die balans tijdens een enerverende dag bij Hoeve Sparrendam.

Liandon, een onderdeel van Alliander, is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de hoogspanningsinstallaties van zowel Liander als TenneT. Op de afdeling ‘asset beheer’ werken zo’n vijftig collega’s, verspreid over de locaties Leeuwarden, Amsterdam en Duiven.

“De centrale ligging van Hoeve Sparrendam in Hoevelaken maakte het mogelijk dat iedereen bij de dag aanwezig kon zijn”, vertelt Marco Weda. “Bovendien is het een prettige, gezellige locatie. Je hebt daar hele andere gesprekken dan in je normale kantooromgeving.”

Tijdens de dag in Hoeve Sparrendam stonden diverse sprekers en workshops op het programma. “Het ging onder meer over effectief omgaan met je tijd en adviesvaardigheden. Als afwisseling van het serieuzere, inhoudelijke programma hadden we onderdelen met wat meer actie. Zo hebben we op advies van Hoeve Sparrendam levend tafelvoetbal gespeeld. Dat beviel erg goed. We hebben sowieso goede reacties gehad van de collega’s. De lunch en borrel vielen goed in de smaak en ook de hele organisatie was goed geregeld. Zeker een aanrader.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.