Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Een landelijke boerderij waar je midden in de natuur geniet van een ontspannen dag. Zo zagen Elbert en Juliëtte hun grote dag voor zich. En dat ideaalplaatje werd werkelijkheid in Hoeve Sparrendam. 

“We hebben letterlijk gegoogled op landelijke locaties”, vertelt Elbert lachend. “Toen we Hoeve Sparrendam tegenkwamen, waren we meteen nieuwsgierig en zijn we zo snel mogelijk langsgegaan om te kijken.” Elbert en Juliëtte waren op slag verliefd op de locatie. “Hoeve Sparrendam is een prachtig pand midden tussen de weilanden. Precies de sfeer die wij zochten voor onze bruiloft”, vertelt Elbert.

Eind augustus gaf het stel elkaar het ja-woord in de naastgelegen burcht. “Waarschijnlijk het mooiste moment van de dag”, vertelt Elbert. “De stenen gewelven geven de burcht een geweldige uitstralingen. Om daar elkaar trouw te beloven is heel bijzonder.” Na de ceremonie genoot het bruidspaar met het gezelschap van het prachtige weer. “We hebben buiten in het zonnetje de taart aangesneden. Aansluitend hebben we geborreld met onze gasten. Iedereen kon even lekker achterover leunen en ontspannen. Dat is ook fijn op zo’n dag!” Later stond een ontspannen barbecue op het programma. “Een kok toverde verschillende vlees- en visgerechten van de grill. Heel erg smakelijk! De barbecue paste ook goed bij hoe we onze dag wilden vieren: lekker informeel. We hadden alle tijd om samen met onze gasten te genieten.”

Al met al hebben Elbert en Juliëtte de dag van hun leven gehad. “In de voorbereidingen was het contact al heel prettig. En op de dag zelf heeft Hoeve Sparrendam alles zó goed georganiseerd. Precies naar onze wens. Wij vonden het een fantastische dag. Het samenzijn met onze gasten. Genieten van elkaar met natuurlijk als absoluut hoogtepunt het geven van ons ja-woord!”

Meer weten over de mogelijkheden van trouwlocatie Hoeve Sparrendam? Neem contact met ons op, wij helpen je graag op weg. Deze trouwlocatie alvast van binnen bekijken? Meld je aan voor de eerstvolgende open dag. Tot dan!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.