Direct contact? Bel 088 - 000 15 45

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren!

Sluit het jaar af met een eindejaarsevenement
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom nu alvast met het organiseren van je eindejaarsevenement en zet de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsfeest is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat beter of anders kan. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of netwerkborrel nu met collega's of met relaties viert; in Hoeve Sparrendam in Hoevelaken gaat het zeker waardevol en gezellig worden!

Geef het nieuwe jaar een boost!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf.  

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.