Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Toen Arjan & Laura hun bruiloft gingen plannen, wisten ze één ding zeker: wij willen een ontspannen dag waarop we zelf volop kunnen genieten van al die mooie momenten! Lukte dat ook?

“Absoluut”, blikt de kersverse bruid terug. “We hebben van de eerste tot de laatste minuut genoten. Alles liep lekker in elkaar over. Ik heb geen moment op de klok gekeken of me gestresst gevoeld. Het was helemaal fantastisch”. De gasten van Arjan en Laura verzamelden zich op de grote dag rond het middaguur bij Hoeve Sparrendam. Daar kregen ze een smakelijke lunch geserveerd. Niet veel later maakte het bruidspaar een grande entree op de hoeve, die verscholen ligt tussen de weilanden rond Amersfoort.

Rustieke sfeer
“Zes jaar geleden woonden we hier zelf een bruiloft bij. Toen wist ik al: als ik zelf ga trouwen, dan wil ik dat hier! Het is lekker buitenaf, je hebt helemaal je eigen plekje en ik hou van die landelijke en rustieke sfeer van de hoeve. Het is gewoon een prachtige locatie”, zegt Laura. Extra handig is dat je er elkaar officieel het ja-woord mag geven. Dat deden Arjan en Laura in de naastgelegen burcht. “Die is super mooi opgeknapt. De ruimte is nu mooi licht en intiem. Dat past goed bij de persoonlijke ceremonie die we voor ogen hadden.” Terwijl het gezelschap vertrok voor de kerkelijke inzegening, zetten de koks alvast de barbecue aan. “Echt complimenten. We hebben heerlijk gedineerd. Vieze vingers? Nee joh, er werd natuurlijk voor ons gebarbecued!”

Volle dienbladen
Je bruiloft is natuurlijk pas af met een spetterend feest. Dus liet de dj vanaf half 9 iedereen swingen, terwijl het team van Hoeve Sparrendam rondging met hapjes en drankjes. “Ze bleven maar gaan met die volle dienbladen. Niemand is wat tekort gekomen.”

Voor de grote dag waren Arjan en Laura al regelmatig langs geweest bij Hoeve Sparrendam. “Dan gingen we op zondagmiddag tijdens de open dag bijvoorbeeld met onze ouders of de ceremoniemeesters langs. Zo kregen ook zij al een gevoel bij de locatie en konden we makkelijk uitleggen hoe we het wilden hebben. De samenwerking met de locatie verliep super. We hadden echt een klik, ze begrepen onze ideeën en kwamen zelf ook met goede opties. Tijdens de open dag vonden we ook onze fotograaf en dj. Heel relaxt!”

Tips voor bruidsparen
Hebben Arjan en Laura nog tips voor bruidsparen-in-spé? “Maak een kort dagprogramma voor je gasten. Dan vragen ze zich niet steeds af: wat komt er hierna, kan ik nog naar de wc of moet ik zo op de foto? Hebben wij ook gedaan en we hoorden dat veel gasten dat prettig vonden.”

Meer weten over de mogelijkheden om te trouwen in Hoeve Sparrendam? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.