Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Huwelijksdag Marjon & Dennis


Het leek wel een Italiaanse bruiloft; de trouwerij van Marjon en Dennis uit Wijk bij Duurstede. Zij trouwden onlangs bij Hoeve Sparrendam.

“Toen we de locatie voor het eerst zagen, was het heel mooi en warm weer en zeiden we allebei: het lijkt wel Italiaans! We wilden het graag relaxed en knus houden en hebben er daarom voor gekozen om alleen de directe familie uit te nodigen als daggast.”

De ceremonie vond plaats in de Burcht naast de Hoeve. “Hiervoor hadden we ook onze naaste vrienden uitgenodigd. Voordat we de oprijlaan opreden, werd het dak van de auto open gedaan, want iedereen mocht ons goed zien… én wij hen! De gasten hadden het terrein van Hoeve Sparrendam versierd met allemaal rode en witte hartjes op satéprikkers. Samen met onze ceremoniemeesters en ouders hadden we 2000 hartjes uitgeknipt en op satéprikkers geplakt. Wat een werk, maar het gaf een mooi effect!”

 

“Op filmmuziek uit ‘Meet Joe Black’ liep eerst Dennis naar voren, samen met zijn vierjarige nichtje. Daarna ik, met mijn vader. Het was een mooi en emotioneel moment toen mijn vader mij weggaf aan Dennis. De ambtenaar van de burgerlijke stand heeft de ceremonie heel leuk geleid met hier en daar wat humor en anekdotes -waarvan je hoopt dat die niet verteld worden, haha! 

Prosecco, bruidstaart en barbecue

Voor het toostmoment  verplaatste het gezelschap naar de Hoeve.“Na alle felicitaties was het tijd voor een toost met prosecco en natuurlijk de bruidstaart! Die was gemaakt door een vriendin die heel goed kan bakken. Het was een bruidstaart zonder tierelantijnen, gewoon een strakke bruidstaart van drie lagen met aardbeienvulling.”

Vervolgens werd de barbecue aangestoken voor de directe familie. “Er was een lopend buffet met voor ieder wat wils; niet stijf aan tafel zitten wachten op een gangenmenu, dat past niet bij ons. Tijdens het eten werden mooie woorden gesproken door familie, dat maakte het extra bijzonder.”

Everlasting love

“Om 20.30 uur openden we de feestavond met het nummer ‘Gold Dust’ van Jonathan Jeremiah. Daarna ging het dak eraf! Van jong tot oud, iedereen heeft op de dansvloer gestaan. We hadden een drive-in show met een dj die heel goed op het publiek inspeelde. Om 00.30 uur kwam de feestavond ten einde en werd het slotnummer gedraaid: ‘Everlasting Love’ van Love Affair. Toen wij buiten kwamen om naar de taxi te lopen, stonden de gasten in twee rijen met vuurwerksterretjes. Een supermooie afsluiting van een ongelooflijke mooie dag.”

“Ik kijk terug op onze trouwdag met een heel warm gevoel. Ons uitgangspunt was dat het knus moest zijn, niet dat je de hele dag handjes staat te schudden. Dat wil ik anderen ook als tip meegeven: vier het zoals jij het wil. Wij hebben onze ouders daar meteen in meegenomen en uitgelegd: dit is het idee. We wilden bij hen ook meteen de verwachting helder hebben. Dat werkte voor ons heel goed. En kijk in je omgeving naar mensen die wellicht iets voor je kunnen betekenen. Bijvoorbeeld het bruidsboeket dat door mijn moeder is gemaakt en de auto die we hebben kunnen lenen via mijn broer.”

Bron: Arnhemsmeisje.nl / Foto's: Corinne Ponsen

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.