Werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur

Open huis

voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 14 april 2024 organiseert trouwlocatie Hoeve Sparrendam in Hoevelaken een open dag van 11:00 tot 16:00 uur speciaal voor aanstaande bruidsparen. Ben jij op zoek naar een trouwlocatie voor jullie bruiloft? Meld je vooraf aan, kies jouw voorkeurstijd en ontdek het perfecte decor voor jullie grote dag!

Trouwen midden in de natuur
Hoeve Sparrendam beschikt over alle ingrediënten om julle bruiloft onvergetelijk te maken. Uitgestrekte weilanden, slingerende landweggetjes en prachtige boomgaarden vormen een romantisch decor voor jullie grote dag! Jullie zijn dan ook van harte welkom om deze landelijk gelegen trouwlocatie te bezichtigen tijdens de online open dag. 

Ontdek een complete huwelijksdag in Hoeve Sparrendam
Deze officiële trouwlocatie is geschikt voor jullie complete bruiloft; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ontdek de Best Wedding Deal en kies voor een compleet verzorgd huwelijksarrangement op één locatie, en dat tegen een scherpe prijs. Deze trouwlocatie leent zich ook uitstekend voor het maken van een schitterende huwelijksreportage. Natuurlijk staan wij klaar om jullie deze dag te ontvangen met een glaasje bubbels! Stiekem al benieuwd? Bekijk onderstaande rondleiding en neem alvast een kijkje binnen.

Liever op een andere dag bezichtigen?
Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 26 mei 2024
- Zondag 30 juni 2024
- Zondag 1 september 2024

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen? Dat kan natuurlijk. Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de trouwlocatie zien.

Bekijk ook eens deze andere trouwlocaties:

- Het Oude Magazijn
Centaal Ketelhuis
Kasteel De Schaffelaar
Oranjerie Hydepark
- Kasteel Duurstede
De Veenderhoeve

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.