Direct contact? Bel 088 - 000 15 45

Stijlvol sexy & elegant klassiek

Als het gaat om trouwjurken is ‘stijlvol sexy’ de trend. Op de catwalk zag je dit jaar veel jurken met bijvoorbeeld een cape, slank gesneden rok, een laser cut jurk of romantische lintjes en strikjes. Voor de mannen is klassiek het devies, maar dan wel met moderne, strakke belijning.

Blauw, blauw en nog eens blauw

Blauw is dé kleur van 2018. Door blauw terug te laten komen in verschillende tinten creëer je een levendig effect én niet te vergeten blauw is prachtig bij een witte jurk. Blauw combineren met goud-, zilver- of kopertinten? Dit kan zelfs heel goed en hierdoor krijg je een zeer luxe uitstraling

Zo persoonlijk mogelijk

Een persoonlijke touch geven aan jouw bruiloft, zodat niemand jullie onvergetelijke dag vergeet. We zullen veel persoonlijke thema's tegenkomen in de bruiloften van dit jaar. Te denken aan gepersonaliseerde servetten, boekjes, bedankjes en ringdoosjes. Je kan het zo gek niet bedanken of je kan het personaliseren!

Bosrijke omgeving

Een bruiloft in een bosrijke omgeving is helemaal de trend van 2018. Je hoeft natuurlijk niet in een bos te trouwen om deze sfeer te creëren, dit kan ook door hout te gebruiken als decoratie door mooie planten of bloemen. 

Bijzondere locatie

En natuurlijk mag ook dit jaar een bijzondere trouwlocatie niet ontbreken. Hoeve Sparrendam geeft jullie dag een unieke sfeer. Benieuwd? Kom op 27 mei tussen 13.00 en 16.00 uur naar ons Open Huis voor bruidsparen.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.