Direct contact? Bel 088 - 000 15 45

Op zondag 1 juli 2018 organiseert Toptrouwlocaties de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de nationale open dag opent Hoeve Sparrendam samen met ongeveer 210 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland hun deuren. Van elf tot vier uur kan iedereen met trouwplannen de locatie komen bezichtigen. Naar verwachting gaan deze dag meer dan 1.000 aanstaande bruidsparen op pad om hun droomlocatie te vinden.

De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Het is immers voor velen de dag van hun leven en de locatie is allesbepalend. Dus zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Kom dan op zondag 1 juli  naar onze diverse locaties en laat je inspireren. Al onze locaties zijn geschikt voor jullie complete huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig diner tot spetterende feestavond!

Ook lenen de locaties zich uitstekend voor het maken van een prachtige huwelijksreportage. Graag ontvangen wij jullie met een drankje voor een rondleiding en geven wij jullie graag meer informatie. Kom langs en neem een kijkje bij deze prachtige locatie! Vooraf aanmelden is niet nodig. Zijn jullie van plan om meerdere locaties te bezichtigen en maak jij gebruik van de OTTLR routeplanner? Meld je dan aan op de website van TopTrouwLocaties.nl

OTTLR logo

Ik kom kijken!
Wannneer          : zondag 1 juli 2018
Adres                  : Veenwal 6 - Hoevelaken
Tijden                 : 11.00 - 16.00 uur

 

 

Jullie kunnen op deze dag ook terecht bij de volgende locaties:

Kasteel de Schaffelaar
Stationsweg 6 - Barneveld

Centraal Ketelhuis & Het Oude Magazijn
Soesterweg 320 - Amersfoort

Kasteel Duustede
Langs de Wal 6 - 7 Wijk bij Duurstede

Het Oude Stadhuys
Markt 1 - Gouda

Het Spaansche Hof

Westeinde 12 - Den Haag


Kom langs en neem een kijkje bij deze prachtige locaties! Jullie zijn van harte welkom!

Samen de beste keuze maken voor een onvergetelijk feest?

Wij zetten onze ervaring graag in bij het maken van de beste keuzes.